Wij zijn franchisenemers van het jaar 2023 geworden! Lees hieronder het persbericht:

Huis en Hypotheek Appingedam/Groningen franchisenemers van het jaar 2023

Lunteren, 20 juni 2023 – Franchisenemers Bert ter Harkel en Bert Schonewille van Huis en Hypotheek Appingedam/Groningen zijn dinsdag 20 juni uitgeroepen tot franchisenemers van het jaar door Cindy van Hettema, Formulemanager bij Ingage Franchise. Deze franchisenemers onderscheiden zich door hun positieve bijdrage aan de franchiseformule en door de klant altijd centraal te stellen met hun goede service en kwaliteit. Op de jaarlijkse bijeenkomst voor franchisenemers, dit keer in de Werelt in Lunteren, namen zij de titel op zich.

Al twintig jaar onderdeel van Huis & Hypotheek

Ter Harkel en Schonewille lopen alweer twintig jaar mee. In 2003 startten zij samen hun 1e Huis & Hypotheek vestiging in Appingedam. In de tussen tijd zijn er vijf vestigingen bijgekomen waar ze hun klanten ontvangen en ontzorgen. “Dit jaar hebben we met het hele team ons 20-jarig jubileum uitbundig gevierd”, zegt ter Harkel, “want alleen met een team van fijne mensen ontzorg je je klanten en maak je twintig jaar vol”. 

Vernieuwing, verjonging, verduurzaming en verbreding

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Formulemanager Cindy van Hettema de strategie van Ter Harkel en Schonewille omgedoopt tot ‘de 4 V’s’: vernieuwing, verjonging, verduurzaming en verbreding. “Het is fantastisch om te zien met hoeveel passie hier gewerkt wordt” licht Van Hettema toe. “Onlangs hebben zij de online hypotheekmodule geïntroduceerd, waarbij starters geautomatiseerd advies kunnen krijgen.” 

“Daarnaast voelt een jonge doelgroep zich aangetrokken tot jonge adviseurs, ook die hebben wij”, vult Ter Harkel aan. “Wij spelen graag een centrale rol in de transitie naar duurzaam wonen en wij helpen klanten met subsidies en de financiering. Verder werken wij nauw samen met de makelaar, energieadviseur en lokale bedrijven die verduurzaming uitvoeren”, vervolgt Schonewille. 

Dankwoord Ter Harkel en Schonewille

Ter Harkel en Schonewille zijn positief verrast op het moment dat hun namen worden omgeroepen. Ze roepen het hele team op het podium. ‘’Zo’n benoeming tot franchisenemer van het jaar verdien je niet alleen, die verdien je samen. Graag een applaus voor deze toppers”.

Over Huis & Hypotheek 

Huis & Hypotheek biedt een professioneel financieel totaaladvies, dat volledig is toegesneden op de persoonlijke situatie en toekomst van de klant. Huis & Hypotheek staat garant voor een maatgericht en transparant advies, met de mogelijkheid om de klant in de toekomst continu te blijven ondersteunen met passende financiële oplossingen. Huis & Hypotheek is onderdeel van Ingage Franchise.

De Huis & Hypotheek-adviseur is een vertrouwenspersoon ‘om de hoek’, die voor iedereen de juiste oplossing kan bieden als het gaat om wonen, hypotheken, verzekeren en pensioen. Naast de hoogste kwaliteit spelen ook besparingen in de maandelijkse lasten een belangrijke rol bij het advies. Professioneel, betrouwbaar, servicegericht en toegankelijk: dat zijn de kernwoorden van Huis & Hypotheek.

Laatste artikelen:

isde subsidie
Als je je huis verduurzaamt kan je in aanmerking komen voor de ISDE-subsidie. Zo krijg je een deel van je investering vergoed. In dit artikel lees je wat de ISDE-subsidie regeling precies is, belangrijke punten om op te letten bij een aanvraag en hoe we je […]
Twintig winnaars ontvangen een dinerbon t.w.v. 100,- euro om ons 20 jarig bestaan te vieren! De tweede prijsvraag was; Wat is de herbouwwaarde van deze woning? Het juiste antwoord was: 473.594,- euro Bekijk hier de nieuwe prijsvraag: https://www.schonewille-terharkel.nl/prijsvraag/