Zoals de Stadsloop bij Appingedam hoort, horen teamspirit en sportiviteit bij ons. 25 juni komt dit samen, dan zijn wij de trotse hoofdsponsor van de Stadsloop. Loop jij ook mee?

Stadsloop een begrip

In Appingedam is de Stadsloop na 23 edities inmiddels een begrip. De hardloopwedstrijd over meerdere afstanden is onderdeel van de feestweek in de stad en kan naast een groot deelnemersveld rekenen op veel enthousiaste toeschouwers langs het parcours.

Maatschappelijk tintje

Doordat wij hoofdsponsor zijn, krijgt de loop dit jaar een extra maatschappelijk tintje. Vrijwilligersorganisatie Fietsmaatjes Eemsdelta is deze loop het goede doel. En financiële middelen kan Fietsmaatjes Eemsdelta goed gebruiken voor een nieuwe, maar kostbare, duofiets. Zo kunnen ouderen en mindervaliden met een fitte vrijwilliger naast zich genieten van onze mooie regio.

Zien we jou 25 juni?
www.stadsloopappingedam.nl

Stadsloop

Laatste artikelen:

hypotheek 2023
Ben jij woningzoekende of in het bezit van een koopwoning? In 2023 staan een aantal veranderingen gepland die mogelijk een grote impact kunnen hebben. Benieuwd hoe jij dit jaar nog gebruik kunt maken van de mogelijkheden? In dit blog vertellen wij jou over de belangrijkste veranderingen […]
bedrijfsfinanciering aanvragen
Je wilt een bedrijf starten, een investering met je bedrijf doen, of je werkkapitaal financieren, maar je beschikt zelf niet over de middelen om deze kosten te betalen. Dan vraag je een bedrijfsfinanciering aan. Maar het krijgen van zo’n financiering is niet altijd even makkelijk; er […]