Zoals de Stadsloop bij Appingedam hoort, horen teamspirit en sportiviteit bij ons. 25 juni komt dit samen, dan zijn wij de trotse hoofdsponsor van de Stadsloop. Loop jij ook mee?

Stadsloop een begrip

In Appingedam is de Stadsloop na 23 edities inmiddels een begrip. De hardloopwedstrijd over meerdere afstanden is onderdeel van de feestweek in de stad en kan naast een groot deelnemersveld rekenen op veel enthousiaste toeschouwers langs het parcours.

Maatschappelijk tintje

Doordat wij hoofdsponsor zijn, krijgt de loop dit jaar een extra maatschappelijk tintje. Vrijwilligersorganisatie Fietsmaatjes Eemsdelta is deze loop het goede doel. En financiële middelen kan Fietsmaatjes Eemsdelta goed gebruiken voor een nieuwe, maar kostbare, duofiets. Zo kunnen ouderen en mindervaliden met een fitte vrijwilliger naast zich genieten van onze mooie regio.

Zien we jou 25 juni?
www.stadsloopappingedam.nl

Stadsloop

Laatste artikelen:

Overbieden
Als je van plan was om afgelopen jaar een huis te kopen, was het heel normaal om meer te bieden dan de vraagprijs. Dit noemen we overbieden. Het overbieden op een huis kan uiteenlopen van enkele duizenden euro’s tot zelfs een halve of een hele ton […]
Zoals de Stadsloop bij Appingedam hoort, horen teamspirit en sportiviteit bij ons. 25 juni komt dit samen, dan zijn wij de trotse hoofdsponsor van de Stadsloop. Loop jij ook mee? Stadsloop een begrip In Appingedam is de Stadsloop na 23 edities inmiddels een begrip. De hardloopwedstrijd […]