Je wilt een goed hypotheekadvies en zoekt een deskundig hypotheekadviseur in Groningen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je plannen om te verhuizen of je woning te verbouwen? Of wil je je hypotheek oversluiten? Maak een afspraak en wij helpen je met al je financiële vragen.

Hypotheken vergelijken

Voordat we een hypotheek aanvragen is het belangrijk te weten wat je wilt. Wil je weten wat je maximaal kunt lenen (maximale hypotheek) of weet je precies hoeveel hypotheek je nodig hebt? En welke hypotheekvorm, hypotheekrente en maandlast past hier dan bij? Het vergelijken van de verschillende hypotheken is niet makkelijk maar wij staan met deskundig advies voor je klaar. Onze hypotheekadviseurs zijn gecertificeerd door het SVC.

Afspraak maken, ook in de stad Groningen

Voor een goed hypotheekadvies hoef je niet ver te reizen. Wij hebben verschillende vestigingen in de provincie én de stad Groningen. Uiteraard is het voor onze hypotheekadviseurs geen enkel probleem om op een, door jou gekozen, andere locatie af te spreken. Maak daarom nu een afspraak zodat we kunnen starten met het berekenen van de hypotheek die past bij jouw situatie!