schonewille-terharkel-groningencentrum

Hypotheekadviseur in Roden

Wil je gaan wonen in het prachtige Roden en ben je op zoek naar een gunstige hypotheekverstrekker? Dan ben je bij Schonewille & Ter Harkel aan het juiste adres. Onze hypotheekadviseur in Roden geeft je graag onafhankelijk hypotheekadvies op maat, zodat je de juiste financiële beslissing neemt voor lange termijn.

Benieuwd naar hoeveel je kunt lenen en wat de bijbehorende maandlasten zijn? Neem dan contact op met onze hypotheekadviseurs.

  • Vrijblijvend hypotheekadvies
  • Afgestemd op jouw situatie
  • Eerlijke vergelijking tussen verschillende aanbieders
  • Onafhankelijk hypotheekadvies in Roden en omgeving

Hypotheek Roden

De keuze voor je hypotheek is een belangrijke financiële beslissing voor lange termijn. Je zit er immers meerdere jaren aan vast. Daarom is het belangrijk om na te denken over hoeveel je wilt lenen en via welke hypotheekvorm.

Met een lineaire lening betaal je maandelijks een vast bedrag voor de aflossing. Het bedrag aan rente wordt gedurende de looptijd steeds lager. Met aan annuïteitenhypotheek daarentegen betaal je maandelijks steeds hetzelfde bedrag. Binnen dit bedrag zal het percentage aflossing naar verhouding steeds groter worden gedurende de looptijd.

De hoogte van een hypotheek in Roden naast bovenstaande keuze ook af van factoren als bruto jaarinkomen, de huwelijkse staat en het verwachte risico voor de hypotheekverstrekker.

Vrijblijvend hypotheekadvies Roden

Roden is een knus dorp in het Noorden van Drenthe. Het plaatsje heeft een groot winkelhart met meer dan 2.000 gratis parkeerplaatsen. Zo doe je al je inkopen dichtbij de deur. Ga je liever naar de stad, dan heb je de stad Groningen dichtbij de deur. In zo’n half uur sta je in het centrum.

Het aanbod huizen in Roden is groot. Of je nu op zoek bent naar een huis of appartement in het centrum van Roden, of naar een grote villa met veel grond aan de rand van het dorp, er is altijd wel iets te vinden dat bij je past.

Dan rest je alleen nog het in orde maken van het financiële plaatje. Om de meest gunstige hypotheek te vinden, vraag je het beste vrijblijvend hypotheekadvies in Roden aan. Zo kies je voor de meest gunstige hypotheekverstrekker.

Onafhankelijke hypotheekadviseur Roden

Als je je al georiënteerd hebt op hypotheken dan heb je waarschijnlijk ontdekt dat het aanbod immens groot is. Het vergelijken van hypotheken is geen gemakkelijke klus. En ga je naar je eigen bank, dan zit je vaak vast aan strakke voorwaarden.

Wil je de voordeligste hypotheek vinden voor jouw situatie? Neem dan contact op met onze onafhankelijke hypotheekadviseur voor Roden en omgeving. We kijken met je mee en zoeken op basis van je wensen en financiële ruimte de hypotheek die het beste bij je past.

Gaat je voorkeur uit naar wonen in de stad en ben je op zoek naar een koophuis in Groningen? Neem dan contact op met onze hypotheekadviseur in Groningen.

Financieel adviseur Roden

Heb je een droomhuis op het oog of wil je je alvast oriënteren op de mogelijkheden van een hypotheek? Plan dan nu je vrijblijvende afspraak bij Schonewille & Ter Harkel.

Onze financieel adviseur in Roden neemt in een persoonlijk gesprek je huidige situatie met je door. Daarbij wordt ook gekeken naar je mogelijke risico’s en het bedrag dat je maximaal kunt lenen. Op basis van je wensen adviseren we je de meest gunstige hypotheekverstrekker.

sthGroningenNoord

Vrijblijvende afspraak?