schonewille-terharkel-groningencentrum

Hypotheekadviseur in Leek

Wil je een huis kopen in Leek of omgeving en ben je op zoek naar een gunstige hypotheek? Dan moet je bij Schonewille & Ter Harkel zijn. Onze hypotheekadviseur in Leek adviseert je graag vrijblijvend en helpt je bij het vinden van de meest gunstige hypotheekverstrekker.

Neem nu contact met ons op en plan vrijblijvend je afspraak. Staat je droomhuis in Groningen? Dan kun je terecht bij onze hypotheekadviseur in Groningen.

  • Vrijblijvend hypotheekadvies
  • Afgestemd op jouw situatie
  • Eerlijke vergelijking tussen verschillende aanbieders
  • Onafhankelijk hypotheekadvies in Leek en omgeving

Hypotheek Leek

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke beslissing. Je zit er immers meerdere jaren aan vast. Het is daarom belangrijk om de verschillende hypotheekvormen, rentetarieven en overige voorwaarden goed met elkaar te vergelijken.

Zo is er bijvoorbeeld al de keuze tussen een lineaire en annuïteitenhypotheek. Bij de lineaire hypotheek blijft het aflossingsbedrag gedurende de looptijd gelijk, terwijl het rentepercentage naar verhouding daalt. Bij een annuïteiten lening blijft het totale maandelijkse bedrag gedurende de hele looptijd gelijk.

Daarnaast zijn er nog tal van andere factoren die invloed hebben op de hoogte van een hypotheek in Leek. Denk aan het bruto jaarinkomen, de burgerlijke staat en het risico voor de verstrekker.

Vrijblijvend hypotheekadvies Leek

In Leek staan heel wat prachtige huizen te koop in verschillende prijsklassen. Zo vind je er knusse appartementen en blokwoningen, maar ook luxe vrijstaande woningen met veel grond. Je geniet hier van de rust van een dorp in combinatie met een goede locatie, waarbij je in minder dan een half uur in de provinciehoofdstad Groningen bent.

Staat zo’n fijne locatie hoog op je wensenlijst? De huizen worden er relatief snel verkocht, dus start op tijd met het aanvragen van vrijblijvend hypotheekadvies in Leek. Zo komt je droomhuis binnen handbereik.

Onafhankelijke hypotheekadviseur Leek

Wanneer je op zoek gaat naar hypotheekadvies dan kom je misschien al snel uit bij je eigen bank. Hiermee beperkt je je echter tot de mogelijkheden van die ene aanbieder. Daarnaast kom je er als je zelf verschillende aanbieders gaat vergelijken al snel achter dat de voorwaarden bij verschillende verstrekkers flink uiteenlopen. Zo wordt het lastig om de meest gunstige hypotheek te vinden.

Het is daarom aan te raden om je te laten adviseren door een onafhankelijke hypotheekadviseur in Leek. Zo krijg je advies dat specifiek afgestemd is op jouw situatie en kun je op lange termijn heel wat geld besparen.

Financieel adviseur Leek

Bij Schonewille & Ter Harkel kijken we graag met je mee voor de beste keuze qua hypotheek. Hierbij gaan we met je in gesprek en maken we een analyse van je wensen, mogelijkheden en risico’s. Op die manier kunnen we je gedegen advies geven en je ondersteunen in het afsluiten van een hypotheek die voor jou het voordeligst is.

Kun je niet wachten om een nieuw huis te kopen en zie je de voordelen van een onafhankelijke financieel adviseur in Leek en omgeving wel zitten? Vraag dan nu gratis je adviesgesprek bij ons aan.

sthGroningenNoord

Vrijblijvende afspraak?