schonewille-terharkel-groningencentrum

Hypotheekadviseur in Groningen

Ben je op zoek naar een goede hypotheekadviseur in Groningen? Dan ben je bij Schonewille & Ter Harkel aan het goede adres. We beseffen dat het afsluiten van een hypotheek een belangrijke beslissing is voor de langere termijn. Daarom geven we je graag gedegen onafhankelijk hypotheekadvies op maat.

Weten hoeveel je maximaal kunt lenen en welke hypotheekvorm, rente en maandlasten hierbij horen? Neem dan contact op met onze hypotheekadviseur in Groningen en ontvang een advies op maat. Zo komt je droomhuis binnen handbereik!

  • Vrijblijvend hypotheekadvies
  • Afgestemd op jouw situatie
  • Eerlijke vergelijking tussen verschillende aanbieders
  • Onafhankelijk hypotheekadvies in Groningen en omgeving

Hypotheek Groningen

Bij het kopen van een woning komen er heel wat administratieve keuzes om de hoek kijken. De hoogte van de hypotheek in Groningen speelt wellicht een beslissende rol in de aanschaf van je huis. Het bedrag dat je kunt lenen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het bruto jaarinkomen, de burgerlijke staat en het risico voor de hypotheekverstrekker.

Daarnaast speelt de keuze in hypotheekvorm mee. Zo betaal je met een lineaire hypotheek maandelijks een vast bedrag voor aflossing. Daarbovenop komt de rente, die gedurende de looptijd daalt. De maandlasten worden hierbij steeds minder.

Met een annuïteitenhypotheek blijft het totaalbedrag voor aflossing en rente juist gedurende de gehele looptijd gelijk. Hierbij wordt het percentage rente steeds kleiner, terwijl het percentage aflossing stijgt.

Vrijblijvend hypotheekadvies Groningen

Bij het afsluiten van een hypotheek zijn er zoals je leest heel wat factoren die meespelen in de hoogte van het maximale leenbedrag. Bovendien is het vergelijken van verschillende hypotheken geen gemakkelijke klus. Goed hypotheekadvies is daarom van essentieel belang.

Vraag vrijblijvend hypotheekadvies in Groningen aan om een lening te vinden aan de meest gunstige voorwaarden. We kijken graag met je mee naar je wensen en persoonlijke situatie, om je op basis daarvan gedegen advies te geven.

Onafhankelijke hypotheekadviseur Groningen

Wanneer je een hypotheekverstrekker zoekt dan zou je naar je eigen bank kunnen gaan. De meeste banken bieden namelijk ook hypotheekmogelijkheden. Nadeel is dat je je hiermee beperkt tot het aanbod van de betreffende aanbieder.

Het is daarom slimmer om advies in te winnen bij een onafhankelijke hypotheekadvies in Groningen. Hij of zij kan de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken op basis van jouw wensen, zodat je zeker weet dat de kosten zo laag mogelijk zijn. Op lange termijn kan je dit zelfs duizenden euro’s besparen.

Financieel adviseur Groningen

Onze financieel adviseur voor Groningen en omgeving kijkt vrijblijvend met je mee voor de meest gunstige hypotheek. We gaan met je in gesprek en zetten je wensen op een rijtje. Ook bespreken we je huidige financiële situatie en doorlopen we alle risico’s die het afsluiten van een hypotheek met zich mee brengt.

Nadat we alles in kaart hebben gebracht, maken we een eerlijke vergelijking tussen de verschillende hypotheekaanbieders en voorwaarden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor het afsluiten van een hypotheek voor jouw toekomstige huis.

sthGroningenNoord

Huis & Hypotheek Groningen

Op zoek naar huis en hypotheek in Groningen en omgeving? Schonewille & Ter Harkel staat graag tot je dienst. We hebben twee vestigingen in Groningen, in het centrum aan de Oude Ebbingestraat 91 en in Groningen Noord aan de straat Grondzijl 4. Zo is er altijd een hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Kun je niet wachten om je nieuwe droomhuis te kopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontvang de meest gunstige voorwaarden voor jouw hypotheek.

Vrijblijvende afspraak?