vestiging Delfzijl hypotheek

Hypotheekadviseur in Delfzijl

Zoek je een woning in Delfzijl of omgeving en wil je weten hoeveel je maximaal kunt lenen? Dan staan de onafhankelijke hypotheekadviseurs van Schonewille & Ter Harkel je graag te woord. We nemen je wensen en mogelijkheden onder de loep en adviseren je op basis daarvan een hypotheek aan de beste voorwaarden.

  • Vrijblijvend hypotheekadvies
  • Afgestemd op jouw situatie
  • Eerlijke vergelijking tussen verschillende aanbieders
  • Onafhankelijk hypotheekadvies in Delfzijl en omgeving

Hypotheek Delfzijl

In Delfzijl staan heel wat prachtige woningen te koop, van knusse appartementen in het centrum tot historische rijtjeswoningen en tweekappers. Of wie weet ga je liever voor een vrijstaand huis aan de rand van de stad of een van de nieuwbouwprojecten. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, het is belangrijk dat je genoeg budget hebt.

Wil je voor je nieuwe woning een hypotheek afsluiten, dan moet je er rekening mee houden dat het maximale leenbedrag afhankelijk is van verschillende factoren. Denk hierbij aan het bruto jaarinkomen, de huwelijkse staat en het risico voor de bank.

De hoogte van een hypotheek in Delfzijl hangt daarnaast af van de gekozen hypotheekvorm. Kies je voor een annuïteitenhypotheek, dan blijft het totale maandbedrag gedurende de looptijd gelijk. Met een lineaire hypotheek daalt de rentesom naarmate je meer aflost, waardoor het maandbedrag op termijn lager wordt.

Vrijblijvend hypotheekadvies Delfzijl

Kies je voor wonen in Delfzijl, dan kies je voor wonen in een heerlijke omgeving aan de belangrijkste havenstad van Noord-Nederland. Deze stad heeft een rijk centrum met tal van winkels en voorzieningen op het gebied van sport, cultuur en onderwijs.

Delfzijl heeft een rijke geschiedenis en is opgedeeld in verschillende wijken, namelijk Centrum, Kroonstad, Nieuwstad, Doklanden, Tuikwerd, West en Noord. Bij de gemeente Delfzijl horen bovendien nog 13 dorpen en 24 buurtschappen.

Al met al dus genoeg keuze om in deze gemeente een plek te vinden die het beste bij je past. Nu alleen nog het financiële plaatje rondkrijgen. Vraag hiervoor vrijblijvend hypotheekadvies in Delfzijl aan, wie weet is dat droomhuis dan binnenkort van jou!

Onafhankelijke hypotheekadviseur Delfzijl

Als je op zoek bent naar een hypotheekverstrekker dan lijkt het een logische keuze om eerst naar je eigen bank te gaan. Zij bieden vaak mogelijkheden voor het afsluiten van een langlopende lening. Nadeel is echter dat je hierbij afhankelijk bent van de mogelijkheden van één aanbieder.

Je kunt daarnaast ook zelf op zoek gaan naar verschillende hypotheekverstrekkers, maar waarschijnlijk kom je er al snel achter dat dat geen gemakkelijke klus is. Het aanbod is groot en de voorwaarden en kleine lettertjes zijn per aanbieder toch net weer een beetje anders.

Door een onafhankelijke hypotheekadviseur in Delfzijl in te zetten weet je zeker dat de verschillende opties bij diverse verstrekkers goed met elkaar vergeleken worden. Er wordt gekeken naar je wensen en persoonlijke situatie om op die manier de hypotheek te vinden die het beste bij je past.

Financieel adviseur Delfzijl

Zie je de voordelen van een onafhankelijke hypotheekadviseur wel zitten? Bij Schonewille & Ter Harkel maak je een vrijblijvende afspraak met een financieel adviseur in Delfzijl. Onze experts nemen de mogelijkheden en risico’s met je door en adviseren op basis van je wensen welke hypotheek in jouw situatie het meest gunstig is.

Op deze manier weet je zeker dat verschillende hypotheekverstrekkers met elkaar vergeleken zijn. Zo profiteer je van de beste rentes van het moment en kies je voor een looptijd en hypotheekvorm die bij je past. Op lange termijn kan je dit flink schelen in de portemonnee.

Huis & Hypotheek Delfzijl

Kun je niet wachten om je nieuwe huis in Delfzijl te kopen? En wil je zeker weten dat je een hypotheek krijgt met de beste voorwaarden voor jouw situatie? Maak dan vandaag nog je vrijblijvende afspraak met Schonewille & Ter Harkel.

Je vindt ons kantoor voor huis en hypotheek in Delfzijl Centrum, om precies te zijn aan Kerkstraat 25. Daarnaast hebben we vestigingen in Groningen en Appingedam. Onze onafhankelijke adviseurs gaan graag met je in gesprek en helpen je bij het financieren van je nieuwe huis.

Vrijblijvende afspraak?