Met onze online hypotheekmodule ontvang je een compleet hypotheekadvies op je scherm dat volledig aansluit op jouw unieke situatie. Je regelt je hypotheek zelf, gewoon vanuit je luie stoel. Hiermee bespaar je zowel tijd als geld! Hoe fijn is dat?


hypotheekmodule

De online hypotheekmodule: maak kennis

Ben jij je aan het oriënteren op je eerste koopwoning of heb je jouw droomwoning al in het vizier of zelfs al gekocht? Dan komt onze online hypotheekmodule goed van pas. Hiermee kun jij namelijk zelf onbeperkt je maximale hypotheek berekenen, je hypotheek kiezen en deze vervolgens door ons laten aanvragen en bemiddelen. En dat waar en wanneer jij dat wilt! Voor slechts € 80,- kun je met het ‘online oriëntatie op maat’ pakket al jouw hypotheekbudget bepalen en je maximale hypotheek berekenen en vanaf € 1295,- laat je jouw hypotheek afsluiten.

Hulp nodig? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Hoe werkt het online afsluiten van je hypotheek?

Terwijl je de module doorloopt, vul je jouw persoonlijke gegevens in. Denk daarbij aan gegevens over jouw (financiële) situatie, behoeften, toekomstplannen en het huis dat je op het oog of gekocht hebt. De module werkt op basis van algoritmes, waardoor deze een hypotheekadvies uitbrengt dat volledig bij jou en de acceptatiecriteria van geldverstrekkers aansluit. Het advies bevat onder meer informatie over je maximale hypotheek, het type hypotheek, het inzetten van je spaargeld, de looptijd, rentevaste periode en de risico’s. Je kiest op suggestie van de module de geldverstrekker die het best bij jou past.

Blij met je hypotheekadvies?

Als het goed is, sluit het advies perfect aan bij jouw situatie. Als jij het daar ook mee eens bent, kun je de hypotheek laten aanvragen (als je voor het pakket ‘online advies & hypotheek’ of ‘online advies, hypotheek & servicegesprek’ hebt gekozen of hiernaar gaat upgraden of bent geüpgraded). Vanaf het aanvraagproces nemen wij het stokje van jou over, zodat je volledig wordt ontzorgd. Je verzamelt je gegevens via de Ockto applicatie of je vult je gegevens zelf handmatig in, waarna wij deze doorsturen naar de door jou gekozen geldverstrekker. Ook bemiddelen wij de hypotheek voor jou. Zo sluit je jouw hypotheek af zonder zorgen!

Begeleiding bij de online hypotheekmodule?

Vind je het toch spannend om alles zelf te regelen en wil je liever wat meer begeleiding? Kies dan voor het pakket ‘online advies, hypotheek & servicegesprek’. Bij dit pakket krijg je een servicegesprek met een deskundige van de door jou gekozen vestiging. Jullie lopen de module samen door en bespreken je hypotheekadvies. Daarnaast is er tijd om je vragen te stellen. Vervolgens sluiten wij de hypotheek voor je af. Je kunt altijd upgraden naar een uitgebreider pakket, waardoor je niet vooraf hoeft te bepalen of je begeleiding wilt of niet. Je hoeft hiervoor niet dubbel te betalen, je betaalt alleen het verschil in kosten tussen de pakketten.

Past de online hypotheekmodule bij jou?

Of jij gebruik kunt maken van de online hypotheekmodule hangt af van een aantal punten. In sommige gevallen is regulier hypotheekadvies namelijk een betere keuze. We willen jou immers van hypotheekadvies voorzien dat volledig aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Bekijk hier of je gebruik kunt maken van de online hypotheekmodule.

Laatste artikelen:

Twintig winnaars ontvangen een dinerbon t.w.v. 100,- euro om ons 20 jarig bestaan te vieren! De tweede prijsvraag was; Wat is de herbouwwaarde van deze woning? Het juiste antwoord was: 473.594,- euro Bekijk hier de nieuwe prijsvraag: https://www.schonewille-terharkel.nl/prijsvraag/
schenking
Voor starters op de woningmarkt is het nog steeds lastig om aan een huis te komen. Al helemaal als zij geen partner hebben en dus in hun eentje iets moeten kopen. Jij als ouder zijnde, kan hier mogelijk bij helpen als je zelf voorzien bent van […]