Je wilt een bedrijf starten, een investering met je bedrijf doen, of je werkkapitaal financieren, maar je beschikt zelf niet over de middelen om deze kosten te betalen. Dan vraag je een bedrijfsfinanciering aan. Maar het krijgen van zo’n financiering is niet altijd even makkelijk; er bestaan allerlei verschillende soorten financieringen en er zitten veel regels aan vast. Jij houdt je natuurlijk veel liever bezig met andere lopende zaken in je bedrijf, dat begrijpen we goed. Daarom kun je vanaf nu ook bij ons terecht voor bedrijfsfinanciering.

Wat is bedrijfsfinanciering precies?

Bedrijfsfinanciering is het geld dat je nodig hebt om je bedrijfsplannen te financieren, maar waar je niet zelf over beschikt. Denk bijvoorbeeld aan de middelen die je nodig hebt om een bedrijf te kunnen opstarten, als je een bedrijfsovername wilt doen, als je bedrijf groeit, of als je wilt innoveren. Om je zakelijke kosten te kunnen betalen, doe je dan een beroep op bedrijfsfinanciering.

Bedrijfsfinanciering nodig? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Welke vormen van bedrijfsfinanciering bestaan er?

Er bestaan veel verschillende soorten bedrijfsfinanciering. Een van de meest bekende opties daarvan is een zakelijke lening (of bedrijfslening) bij de bank. Je kunt bijvoorbeeld in het rood staan via een rekening courant-krediet, kiezen voor een bankgarantie, of voor een kredietverzekering. Als midden- of klein bedrijf kun je ook een MKB-krediet aanvragen en je kunt bijvoorbeeld ook nog leasen, of een crowdfunding-actie opzetten. De mogelijkheden zijn oneindig.

Welke vorm van bedrijfsfinanciering moet ik dan kiezen?

Voor welke vorm van bedrijfsfinanciering je het beste kunt gaan, hangt volledig af van jouw specifieke financieringsbehoefte. Heb je bijvoorbeeld maar tijdelijk extra geld nodig door een grote opdracht, dan zou een rekening courant-krediet een goede oplossing kunnen zijn. Maar heb je de financiering nodig voor een grote investering, zoals het aanschaffen van een bedrijfspand of inventaris, dan is bijvoorbeeld een zakelijke lening, of leasing, of combinatie daarvan een betere optie.

Schonewille & Ter Harkel adviseert en ontzorgt

Kom je er niet helemaal uit met je bedrijfsfinanciering? Weet je niet goed welke keuzes je het beste kunt maken, of houd je je liever bezig met andere zaken in je bedrijf? Dan ben je bij Schonewille & Ter Harkel aan het juiste adres. We nemen je zorgen graag uit handen. We bekijken samen jouw mogelijkheden en geven advies om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Hoe kunnen we je helpen? Neem gerust contact met ons op!

Laatste artikelen:

isde subsidie
Als je je huis verduurzaamt kan je in aanmerking komen voor de ISDE-subsidie. Zo krijg je een deel van je investering vergoed. In dit artikel lees je wat de ISDE-subsidie regeling precies is, belangrijke punten om op te letten bij een aanvraag en hoe we je […]
Twintig winnaars ontvangen een dinerbon t.w.v. 100,- euro om ons 20 jarig bestaan te vieren! De tweede prijsvraag was; Wat is de herbouwwaarde van deze woning? Het juiste antwoord was: 473.594,- euro Bekijk hier de nieuwe prijsvraag: https://www.schonewille-terharkel.nl/prijsvraag/